Α. Αντικαταβολή

Για αγορές εντός Ελλάδας και μέχρι το ποσό των 500,00 ευρώ συνολικά, έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε το αντίτιμο των παραγγελιών σας στον μεταφορέα, τη στιγμή που θα το παραλάβετε. Το κόστος αντικαταβολής είναι δωρεάν.

Β. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο των παραγγελιών σας στον παρακάτω λογαριασμό της εταιρείας «0026.0279.68.0200884632» εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την υποβολή της παραγγελίας σας. Διαφορετικά η παραγγελία σας θα θεωρηθεί ότι έχει ακυρωθεί.

Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία:

  1. Το πλήρες ονοματεπώνυμό σας
  2. Τον αριθμό της παραγγελίας σας, ο οποίος θα σας αποσταλεί μέσω email κατά την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε να στείλετε το καταθετήριο της Τράπεζας μέσω e-mail στο info@powerofsymbol.com  ή να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο (+30) 210-8037225.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας είναι:

  • Τράπεζα: Eurobank
  • Αριθμός Λογαριασμού:0279.68.0200884632
  • Αριθμός Λογαριασμού IBAN:GR1402602790000680200884632
  • Όνομα δικαιούχου: S&P SYMBOL IKE

Γ. Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας

Η πληρωμή της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα VISA, MASTERCARD MAESTRO , οποιασδήποτε τράπεζας.

Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με το σύστημα  EuroBank . Για τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια της υπηρεσίας, η τράπεζα εφαρμόζει σύγχρονες μεθόδους που διασφαλίζουν τις συναλλαγές σας, προστατεύουν τα δεδομένα σας και θωρακίζουν το κανάλι από την πρόσβαση τρίτων. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με το Powerofsymbol.com μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς. Δεν συλλέγουμε ούτε αποθηκεύουμε με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές.